Naslovna arrow Ponuda
Ponuda

PREDNOSTI AUTOMATA

 Automati imaju privlacan i dopadljiv spoljasnji izgled, laki  su i  prakticni za upotrebu, bezbedni (eliminisana moguanost od požara), stedljivi i ekonomicni (niska potrosnja elektricne energije i vode), eliminisu potrebu za kafe kuhinjom i bespotrebno gubljenje vremena  zaposlenih na kuvanje kafe, jer sa automatom za svega nekoliko sekundi pripreme dobijate ukusan napitak spremljen na najsavremeniji nacin, i sto je najbitnije, dostupni su 24h dnevno.

 Automati ne zauzimaju puno prostora, prakticni su  i zbog toga su vrlo pogodni za koriscenje u kancelarijama, bolnicama, skolama, fakultetima, proizvodnim pogonima, bankama itd...

 Cene nasih napitaka su minimalne, konkurentne i prilagodjene mogucnostima zaposlenih, a placanje se može vrsiti na:

 Tradicionalan nacin - koriscenjem gotovog novca (papirni i metalni novac),

 Savremeni naein - zasnovan na bezgotovinskom placanju, realizuje se uz pomoc veoma prakticnog magnetnog kljuca na kome je  ukucan  iznos kredita koji je potreban za kupovinu zeljenog napitka, bez upotrebe gotovog novca.

 

Automati za kafu, tople i hladne napitke

 

POSTAVLJANJE AUTOMATA

 Mi Vam besplatno dajemo na korišcenje potreban broj automata. Postavljanje, prikljucivanje na instalacije, redovno punjenje komponentama i odrzavanje higijene vrse nasi radnici.

IZNAJMLJIVANJE AUTOMATA

 Iznajmljujete željeni broj automata od nas u odredjenom vremenskom periodu.

PRODAJA AUTOMATA 

 Ukoliko se odlucite za samostalno poslovanje u svakom trenutku na raspolaganju imamo veci broj automata(novih i repariranih) koji Vam možemo ponuditi po najnižim cenama na našem tržištu. Proverite.