Automati za čokoladice

Automati za čokoladice

 

Automati za čokoladice i grickalice su potrebni svakom čoveku dok pravi pauzu na poslu. Ovi samouslužni automati predstavljaju malo prodajno mesto poput trafike ili korner šopa.

Automati za čokoladice, slatkiše i grickalice dizajnirani su tako da su lako uklopljivi u svaki prostor, ustanovu ili kompaniju. Samouslužni automati za slatkiše i čokoladice u današnjem vremenu predstavljaju potrebu. Prednost mašina se ogleda u brzini izdavanja proizvoda i tome da nije potreban radnik. Na gotovo svakom koraku možemo naići na samouslužne aparate za čokoladice italijanskih kompanija Necta, Saeco i Bianchi. Na tržištu Srbije upravo su najzastupljenije mašine ova tri italijanska i evropska renomirana proizvođača samouslužnih automata. Ističu se svojom pouzdanošću i dopadljivim dizajnom i kvalitetom završne obrade. Brojne su prednosti samouslužnih automata u odnosu na tradicionalne vidove kupovine.

Automati za čokoladice
Automati za čokoladice
Snek vitrina za čokoladice, slatkiše i grickalice – BGD VENDING i automat za sokove i pivo
Automat za čokoladice
Automat za čokoladice

Na kupovinui nabavku samouslužnih automata koje distribuiramo ,odlučuju se brojna pravna lica. U listi naših klijenata zastupljeni su svi, od preduzetničkih radnji do velikih kompanija i tržnih centara. Povezuje ih ideja da se na brz i kvalitetan način obezbedi pouzdana usluga na mikrolokaciji na kojoj su instalirani samouslužni automati.

Treba istaći da u ponudi imamo više različitih modela samouslužnih automata italijanske proizvodnje.
Osnovna podela bi mogla biti na manje i veće u zavisnosti od potrebe lokacije na kojoj se nalaze.

U poslednjih nekoliko meseci imamo dosta zahteva za samouslužnim automatima za čokoladice i sokove koji mogu biti postavljeni na otvorenom prostoru tj. napolju.

Praksa je da snek automat ( automat za snek proizvode i čokoladice) obično ide u paru sa samouslužnim automatom za kafu i tople napitke. Kada su na nekoj lokaciji postavljeni automati u paru, zadovpljavaju potrebe za hranom, pićem kao i kafom i toplim napitcima .

Naša kompanija će uvek biti dostupna za svaki vid prefloga i saveta koji Vam je potreban kako bi adekvatno i na pravi način odabrali samouslužne mašine koje će odgovarati potrebama i ciljnoj grupi na vašem prodajnom mestu.

 

INFO  :

Tel: 065/440-440-2

Povezana tema, automati za kafu iznajmljivanje.