Automati i aparati za hladne napitke

Automati i aparati za hladne napitke

Automati i aparati za hladne napitke limenke i flasice su veoma atraktivnog izgleda i možemo ih instalirati u vašem prostoru. Mašine su renomiranih evropskih proizvođača Necta, Bianchi, Tehnomet itd…

Automati za limenke i flaširana pića, sokove i vodu se izdvajaju po svojoj dostupnosti. Rukovanje automatom je jednostavno. Korisnik ubaci dovoljnu količinu novca a zatim izabere piće koje želi i pritisne odgovarajući taster. U roku od nekoliko sekundi automat spusti željeno piće u prostor koji je za to namenjen. Ovaj vid automata ima odličnu frigo jedinicu i samim tim veoma dobro hlađenje. Unutrašnja temperatura se podešava manuelno ili programski i može biti u rasponu od 0.5 stepeni celzijusa do 8 stepeni celzijusa.

Automati i aparati za hladne napitke limenke i flašice
Automati i aparati za hladne napitke limenke i flašice
Automati i aparati za hladne napitke
Automati i aparati za hladne napitke

Automati i aparati za hladne napitke limenke i flasice zadovoljiće potrebe za vodom ili pićem na svakoj lokaciji gde je za istim iskazana potreba.

Popularnost ovih mašina je na najvišem nivou u Americi dok u Evropi i kod nas primat imaju automati za kafu i tople napitke. Međutim sa povećavanjem nivoa emancipacije u našoj zemlj, sve je veći broj automata za hladna pića tako da se gore navedeni trend postepeno menja i u našoj zemlji.

Automati za limenke i flaširana pića karakteristični su po tome što imaju dupla vrata tj. vrata se sastoje od dve celine kojd spojene predstavljaju jednu. Naime, kako bi se maksimalno smanjili gubitci kod hlađenja konstruktoti su pribegli rešenju gde se termo vrata postsvljaju diretno do komore za hlađenje. Sa frontalne strane imamo vrata koja su izbrendirana i koja dopadljivo svetle što naravno uz vizuelni oatavlja i jak marketingški efekat.

Automati za hladna pića limenke i flašice imaju veliki kapacitet od 360- 600 limenki i od 180-300 pvc flašica u zavisnosti od modela i proizvođača.

U ovom tekstu navedeni su osnovni podatci vezani za automate za hladne napitke limenke i flasice. Ukoliki imate bilo kakvu nejasnoću ili pitanje, budite slobodni i kontaktirajte nas telefonski ili putem e-mail poruke.

INFO  :

Tel: 065/440-440-2

Povezana tema, automati za kafu.