Kafemati

Kafemati

 

Kafemati pretstavljaju automate za kafu i tople napitke, bilo da se radi o samouslužnim ili HORECA automatima i aparatima za kafu.

Samouslužni kafemati imaju više vrsta toplih napitaka. Pripremaju kafu u više kombinacija kao i toplu čokoladu, čajeve, toplo mleko.

Mnoge kompanije koje uspešno posluju na vreme su uvidele potrebu svojih zaposlenih za kvalitetnim kafe napitkom koje pripremaju samouslužni

kafemati.

Kafemati
Kafemati
Kafemati
Kafemati

Na mnogim prometnim mestima u Beogradu i Republici Srbiji, naši klijenti postavljaju i instaliraju naše kafemate radi upotpunjavanja usluge i ostvarivanja značajne dobiti i prihoda od istih.

Kafemati ili kafe automati kako se još mogu nazvati su široko rasprostanjeni a postoji i nekoliko podela. Delimo ih na kafemate koji pripremaju i čija bazna sirovina je espreso kafa i automate koji pripremaju instant iliti nes kafu. Treba napomenutu da postoje automati koji pripremaju obe vrste kafe i imaju dosta različitih toplih napitaka.

Pored ove podele imamo još nednu podelu. Postoje samouslužni automati koji su samostojeći i kompletno automatizovani sa naplatnim sistemom. Takođe, u ponudi imamo i polu automatizovane kafe mašine koje ne izbacuju samostalno čašicu već imaju mogućnost da se poatavi samostalno šolja i čašica za kafu .
Svaka od navedenih opcija ima svoje prednosti na određenim prodajnim mestima.

Pre samog odabira i instalacije kafemata na nekom prodajnom mestu, potrebno je izvršiti istraživanje koji je tip, model i vrsta automata potrebnana datom prodajnom mestu. Naši zaposleni u komunikaciji sa stalnim i novim klijentima pokušavaju da stečeno iskustvo sa tržišta prenesu na klijetne i pomognu da se otklone sve nedoumice oko tehničkih mogućnosti određenih kafemata. Pored odabira kafemata, potrebno je i odabrati sirovine adekvatnog kvaliteta.

Kao što smo videli iz priloženog, puno faktora utiče da kafe napitak bude baš onakav kakav želimo da bude ( kafemat, sirovine, štelovanje i podešavanje kafemata).

Naša kompanija se bavi distribucijom samouslužnih automata ya tople napitke, hranu i piće, limenke i flašice.

 

INFO  :

Tel: 065/440-440-2

Povezana tema, automati za kafu iznajmljivanje.