Automati za kafu polovni

Automati za kafu polovni

Kafu, očigledno, ne podnosimo svi jednako. Mnogi su lišeni zadovoljstva da uživaju u toploj, mirisnoj, fascinantnoj kafi sipanoj u prikladnu, ukusnu, dopadljivu času ili šoljicu. Automati za kafu polovni ili novi distibuirani su kroz našu komercijalnu mrežu. Beograd Vending u svojoj ponudi ima automate za kafu i tople napitke (Automati za kafu polovni) kao i ostale samousužne automate za kafu.

Kafu ne bi smeli piti oni koji boluju od nekih bolesti. Ali ne zato što je kafa opasna, nego zato što je organizam bolesnika ne može prihvatiti bez potencijalnih štetnih posedica.

Kafu nije razumno ponuditi ni malom djetetu, ni trudnici, pa ni dojilji.

Usprkos tome kafa ostaje najfascinantiji i najuzbudljiviji napitak na svijetu. Čovječanstvo je mnogo izgubilo time što ju je prekasno otkrilo i izvuklo iz njezinih skrovišta u prašumama ekvatorijalne Afrike. Kava nije droga, pa ipak pruža nezamjenjivo zadovoljstvo.

Kafa nije ni hrana, pa ipak može pružiti pomoć onima najgladnijima i najiscrpijenijima. Ako ništa drugo, može ih
spasiti od pelagre!

Kafa nije štetna, ali ona to može postati, ako je čovek nerazumno upotrebljava i njome nesputano optereti i ugrozi svoj organizam.

Automati za kafu polovni
Automati za kafu polovni
Automati za kafu polovni
Automati za kafu polovni
Automati za kafu polovni
Automati za kafu polovni

Automati za kafu polovni

Kafa nije službeni, oficijelni lek, pa ipak leči.Automati za kafu polovni ili novi pripremaju kafu koja leči dušu, ona pruža neslućen užitak i zadovoljstvo.Ona nas potiče, ona aktivira naše najskrivenije motore duha, da zaiskre, da aktivno prorade. Otklanja umor, leči nas od truda i zamora, pruža nam veselje i onda kad smo tužni, zabrinuti i potišteni.

Kafva ne ubija razumnog čovjeka, nego mu je i droga, i hrana, i lijek i užitak, a nikada otrov. Jer kad bi bila otrov, ne bi dozvolila ni Voltaire-u a pogotovo ne Fontenelle-u da dožive tako duboku, sa kafinim napitkom zadovoljnu i sadržajnu starost.

Brojni ljubitelji kafe ne mogu zamisliti uživanje kafe bez istodobnog uživanja u cigareti, cigari ili luli duhana. O duvanu (nikotinu) i kafi nema se mnogo govoriti, jer je duvan otrov, i nijednom  ljudskom biću ne može preporučiti. Naučno je prema tome dokazano, da uživanje kafe uz istovremeno pušenje pogoduje zgrušavanju krvi u zdravim krvnim žilama, i otvara puteve atcrosklerozi.

Pušenje povisuje rizik pojave osetljivosti prema prašini zelene kafe (sirovog zrna kave) radnika koji rade u industriji
kafe!

Zato je uživanje kafe bez duvana, svima kojima je taj fascinantni napitak dozvoljen, ne samo užitak, nego i sa gledišta zdravlja korisno! Kafa i kofein nisu neprijatelji ljudskog zdravlja, ako se  pravilno koristite i umereno uživa! U pravilno korištenje spada i izbor kafe! Pakovana i otvorena posle vremena koje fabrike garantuju, a pogotovo van roka garancije, ili otvorena u posudi, može više štetiti nego koristiti. Stoga je zdrava sveže pržena, sveže mlevena i sveže korištena kafa. Takva je kafa užitak, zadovoljstvo i zdravlje za svakoga!

INFO  :

Tel: 065/440-440-2

Povezana tema, automati za kafu.