Vending aparati

Vending aparati i sirovine za automate

Vending aparati – Kompanija Beograd vending duži niz godina distribuira vending aparate i automate na domaćem tržistu i zauzima lidersku poziciju.

Dobitnici smo brojnih priznanja u oblasti ugostiteljstva i samouslužnih vending automata.

Ovlašćeni smo distributeri i uvoznici najrenomiranijih italijanskih i evropskih proizvođača vending aparata tj. automata Necta, Bianchi, Saeco-Philips,Rhea Vendors, Fas itd.

Takođe distribuiramo i sirovine za aparate za tople i hladne napitke renomiranih italijanskih proizvođača.

U ponudi je više vrsta espresso i instant kafe kao i čokolade u prahu, mleka u prahu, mleka u granulama, čaja, irske kafe itd.

samouslužni automati za slatkise i grickalice
samouslužni automati za slatkise i grickalice
Beograd Vending - Samouslužni vending automati
Beograd Vending – vending aparati
Espresso kafa za vending automate

Kvalitetna espresso kafa u zrnu je preduslov za ukusan i kvalitetan napitak. Činjenica da je kafa stvar ukusa a o ukusima ne treba raspravljati.

Zbog navedenog u ponudi naše kompanije se nalazi petnestak espresso kafa različitih proizvođača, klasa i kvaliteta.

Čokolada u prahu za vending automate

Čokolada u prahu za vending aparate je italijandke proizvodnje i vrhunskog kvaliteta. U prodajnom programu nudimo više vrsta čokolade namenjene samouslužnim automatima za kafu i tople napitke kao i automatima i apratima koji pripremaju kafu za poneti.

Vending aparati
Vending aparati

 

Mleko u prahu za vending automate

Mleko u prahu za vending sparate je takođe italijanke proizvodnje i to najrenomiranijeg evropskog proizvođača Ristora.

U prodajnom programu nudimo više vrsta mleka u prahu namenjenog samouslužnim automatima za kafu i tople napitke kao i automatima i apratima koji pripremaju kafu za poneti.

Što se tiče čašica u ponudi je širok asortiman časa za samousluzne aparate i automate za kafu i tople napitke kao i čaša namenjenih aparatima koji pripremaju kafu za poneti.

Samouslužni vending aparati za kafu i tople napitke

Samoulužni aparati za tople napitke i kafu različitih su veličina i oblika a pogodni su za svaku vrstu delatnosti vaše kompanije, zbog svog jedinstvenog i modernog dizajna.Idelani su za pravna lica, hotele, maloprodajne objekte, ugostiteljske objekte i sve one koji žele da prodaju kafu za poneti.

Vending aparati
Vending aparati

Vending aparati 

Vending aparati mogu biti u kombinaciji dva samouslužna automata( takozvani vending blok), vending aparata za kafu i tople napitke i rashladnog snek vending aparata za hladne napitke, slatkiše i grickalice. Snek vendin aparati su pogodni za prodaju limenki sokova, grickalica i flašica sa vodom ili sokovima, kao i za sendviče i svih ostalih upakovanih proizvoda.

Neki od naših klijenata sa pravom snek vending aparate nazivaju malim prodavnicama. Samouslužni snek automati za hladne napitke i grickalice lako su prilagodljivi različitim vrstama i veličinama proizvoda. Imaju podesivu visina i oblik polica je pogobna pored hladnih napitaka i grickalica, i za sve upakovane proizvode različitih dimenzija i veličina.

Što se tiče samouslužnih aparata za kafu idealani su za sve vrste poslovnih objekata, ugostiteljske i hotelijerske usluge, kancelarije, kompanije, hotele ,garni hotele i hostele, kladionice, objekte brze hrane, javne ustanove itd.

Samouslužne mašine su lako uklopljive u svaki ambijent i poslovni prostor , bilo da se radi o poslovnoj zgradi ili industrijoj hali jer je amena ista tj. da se obezbedi topli ili hladni napitak po pristupačnoj ceni u neprekidnom vremenskom intervalu.

Samouslužni vending aparati su danas rasporstranjeni na gotovo svim lokacijama. Gotovo sva srednja, mala i velika preduzeća svojim zaposlenima nastoje kroz samousližne automate za kafu da obezbede kvalitetan i ukusan napitak jer po svim istraživivanjima produktivnost je u značajnoj meri veća ukoliko je zaposlenima omogućen stalni izvor kvalitetne i sveže kafe.

Prednost kod poručivanja napitaka ili proizvoda na samouslužnim aparatima je svakako brzina izdavanja proizvoda kao i cena koja je gotovo uvek pristupačnija u odnosu na tradicionalne izvore snabdevanja kafom , hladnim pićem ili hranom.

aparati za kafu
aparati za kafu

Vending aparati su nezaobilazni deo gotovo svih ustanova od školskih, sportskih, kulturnih, zdravstvenih , javnih itd.

U velikom broju školskih ustanova osnovnog i srednjeg obrazovanja u Republici Srbiji, danas možemo zateći postavljene i instalirane vending mašine za kafu i tople napitke, vending aparate za piće i hranu. Deca su konzumenti tople čokolade i čaja dok profesori poručuju kafu i ostale ukusne tople napitke. Prednost je svakako u tome što deca u danima kada su loši vremenski uslovi ne moraju da izlaze iz škole već koriste naše vending aparate da bi poručivali užinu na samouslužnim automatima za hranu i grickalice kao i tople napitke na automatima za kafu i hople napitke.

U gotovo svakoj zdravstvenoj ustanovi u našoj zemlji postavljeni su i instalirani samouslužni vending aparati. U novonastaloj situaciji kada zdravstveni radnici zbog obima posla i manjka radnika nemaju vremena da pripremaju kafu i tople napitke na tradicionalni način, vending aparati predstavljaju neophodnost u svim ustanovama ovog tipa.

U kompanijama, preduzećema i ostalim ptavnim licima u našoj zemlji, situacija se značajno promenila u poslednnih petnestak godina kada su samouslužni automati i aparati u pitanju. Danas gotovo 90 procenata populacije je koristilo ili koristi usluge na vending aparatima. Ranije dominantna turska iliti domaća kafa polako gubi primat u broju popijenih toplih napitaka.

Ovaj trend utiče na povećanje broja samouslužnih mašina u Republici Srbiji kao i na povećanje broja kompanija koje pružaju usluge i čija je pretežna delatnost prodaja izvan objekata putem samouslužnih vending aparata.

samouslužni aparati
samouslužni aparati

Po sprovedenim istraživanjima(koje je naša kompanija radila na bazi velikog broja automata za kafu i tople napitke) i dalje dobar deo naše populacije ne uočava razliku kada su u pitanju espreso, instant ili tursks kafa. Životne navike i ukusi se menjaju pa tako nekada dominantnu tursku ili domaću kafu pripremljenu na tradicionalan način, danas sve više menjaju espreso i nes kafa i to ne samo u poslovnom ambijentu , već i u kućnim uslovima koju pripremaju manji vending aparati.

INFO  :

Tel: 065/440-440-2

Povezana tema, automati za kafu.