Automati za tople napitke

Automati za tople napitke pripremaju napitke koji su veoma visokog kvaliteta. Sirovine koje se koriste u automatima za tople napitke su italijanske proizvodnje i poznatih renomiranih brendova Necta, Bianchi i Saeco.

Automati za kafu pripremaju više vrsta toplih napitaka kao što su kraća i duža kafa, kafa sa mlekom, kapućino, mokaćino, topla čokolada, toplo mleko , čaj itd.

Sampuslužni automati za kafu  su prisutni i postavljaju se na različitim lokacijama. Od poslovnih kompanija za potrebe njihovih zaposlenih, preko ustanova, škola,bolnica,benzinskih pumpi, fakulteta, do auto perionica i majstorskih radionica.

Automati za tople napitke

Automati za tople napitke
Automati za tople napitke

Automati za tople napitke

Automati postoje u nekoliko razlićitih verzija. U ponudi kompanije Beograd Vending nalaze se:
1.Automati manjih dimenzija namenjeni objektima do petnestak zaposlenih
2.Automati srednjih kapaciteta namenjeni objektima čija dnevna frekvencija ne prelazi stoginu ljudi
3. Automsti većeg kapaciteta namenjeni frekventnim objektima.

Po kafi koju koriste automati za kafu i tople napike možemo ih podeliti na automate sa espresso kafom koji imaju u sebi mlin, dozator i kafe grupu ; instant( iliti nes) automate čija je bazna siroviba granulirana instant kafa.

Brojni su benefiti koje automati za tople napitke donose poslovnim subjektima i ustanovama gde su instalirani. Uz pristupačne cene toplog napitka i kvalitetan repromaterijal efekat povećaće produktivnost i raspolože ja biće prisutan kod korisnika samouslužnih automata za tople napitke i kafu.

U Evropi najkvalitetnije proizvedeni automati za kafu i tople napitke su italijanske proizvodnje. Centar mašinske industrije Italije nalazi se u regiji grada Milana a tu su pozicionirane i najrenomiranije fabrike automata za kafu i tople napitke kao što su Necta, Bianchi, Saeco, Rhea Vendors itd. Naravno to i ne čudi jer su Italijani poznati kao ljubitelji dobre i kvalitetne kafe koju pripremaju samouslužni vending automati.

Beograd Vending distribuira automate za tople napitke i kafu u svim gradovima Republike Srbije kao i u Crnoj Gogi, Republici Srpskoj ( BiH) i Severnoj Makedoniji.

Automati za kafu mogu biti postavljeni i u vašoj kompaniji ili ustanovi.
Pozivite i uživajte u ukusu vašeg omiljenog napitka.

INFO  :

Tel: 065/440-440-2

Povezana tema, automati za kafu.